Het moment dat zij besloot om het leven te gaan leiden waar ze van droomde

Ik ben Chrissy, opgegroeid met veel natuur om mij heen. Daar liep ik dagelijks met mijn paarden door de polder. Als ik in de vroege ochtend dauw op het gras zag, dan voelde ik… mijn geluk vind ik dicht bij en in de natuur.

Toen ik later in Rotterdam mijn eigen schoonheidssalon begon, voelde ik mij steeds verder afgezonderd van de natuur waar ik zo van houd. Ik miste de verbinding met de natuur, zowel op de plek waar ik werkte, als in de schoonheidsproducten die ik gebruikte. Via omzwervingen – Rituals, verschillende salons met luxe merken en behandelingen – ben ik nu weer terug bij mij zelf gekomen. Hoe?

Tijdens een wandeling met een goede vriendin vertelde zij over een merk dat ze had gezien en echt bij mij vond passen. Dezelfde dag ben ik gelijk gaan zoeken en zo kwam ik terecht bij Colour&Spice, dat een holistische behandelwijze en natuurzuivere producten voorstaat… het was precies datgene waar ik al die tijd naar had gezocht. Al jaren droomde ik ervan om mijn intuïtieve aanpak, mijn liefdevolle massage en mijn focus op natuurlijke huidverbetering in te zetten voor een vrouw die net als ik een plek zoekt waar ze tot rust komt. Onder mijn hoede mag jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid opbloeien. Zoals ik vroeger op blote voeten door het natte gras liep en mij intens gelukkig voelde, zo wil ik jou met kalmerende geuren, kruidenlotions en de fijnste massages terug brengen naar jouw mooiste zelf.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten.

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Maak een afspraak en laat jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid weer opbloeien

Maak een Afspraak